Prodaja

Podjetje ADRIA SERVIS CENTER d. o. o. na trgu nastopa tudi kot generalni uvoznik motorjev priznanih proizvajalcev Hatz, Swepac in Energy.  Za vse znamke smo tudi pooblaščeni serviser, s čimer zagotavljamo kvalitetno poprodajno storitev.

prodaja-hatz-disel-adria-servis

HATZ je nemški proizvajalec dizelskih motorjev, ustanovljen že v letu 1880.

Danes podjetje deluje v 120 državah, ima več kot 500 servisnih centrov po celem svetu, zaposluje pa več kot 900 ljudi. Paleta motorjev sega vse od enovaljnih z močjo 1,5 kW pa doštiriv aljnih z močjo 62 kW. Motorji so znani po svoji kvaliteti ter dolgi življenjski dobi, za kar je poskrbljeno tudi z zagotavljanjem servisnih storitev - vsi motorji so izdelani z mislijo na uporabnikove zahteve, izpolnjujejo pa tudi najstrožje okoljske normative.

prodaja-swepac-adria-servis

Swepac je Švedski proizvajalec z bogatimi izkušnjami na področju proizvodnje strojev.

Razvoj in proizvodnja in proizvodnja izdelkov temeljita izklučno na Švedskem. Razvoj in oblikovanje izdelkov je z dobro premišljeno funkcionalnostjo, dobro ergonomijo, kakovostjo pri izbiri materialov in upoštevanjem ekološkega cikla in delovnega okolja.

ENERGY je trgovska znamka podjetja Montebello Vicentino, ki je svetovno znani italijanski proizvajalec elektro agregatov.

Podjetje sestavlja ekipa tehnikov, operaterjev in prodajnega osebja, ki si vsak dan delijo svoje izkušnje in strokovne spretnosti, da pomagajo strankam, oblikujejo in sestavijo visokokakovostne, učinkovite in trajne generatorje električnega toka.

HONDA Power Products

Honda ponuja široko paleto izdelkov, kot so motorji za splošne namene, freze, generatorji, snežne freze, kosilnice, črpalke in izvenkrmni motorji v svojem poslovanju z električnimi izdelki, ki so jih izbrali kupci v več kot 50 državah. V zadnjem času Honda širi svojo domeno tudi z uvajanjem prenosnih baterij in novih storitev za prihodnost.

Naši serviserji vam bodo storitev opravili pri nas ali na terenu!

Naši serviserji vam bodo storitev opravili pri nas ali na terenu!

Kdo smo?

kdo-smo-adria-servis
ADRIA SERVIS CENTER d. o. o. je mlado podjetje, ustanovljeno v letu 2017, z namenom zagotavljanja vrhunske storitve tako v delavniških prostorih kot na terenu, vse z enim ciljem – vam kot uporabnikom storitve zagotoviti nemoteno delo in vam olajšati skrb za vaš strojni park.

Zakaj Adria Servis?

Vaše naročilo bo sprejeto in obdelano
na najvišji profesionalni ravni.

Imamo dežurno službo serviserjev, ki vam
bodo storitev opravili pri vas ali v našem
servisu.

Imamo najmodernejše diagnostične naprave
ter zalogo vseh potrebnih rezervnih delov tako
za redne servise kot za večja popravila.

Zagotavljati vrhunsko storitev po konkurenčnih
cenah ter v najkrajšem odzivnem času.

Imamo najmodernejše diagnostične naprave ter zalogo vseh potrebnih rezervnih delov tako za redne servise kot za večja popravila.

Zagotavljati vrhunsko storitev po konkurenčnih cenah ter v najkrajšem odzivnem času.