Prodaja

Podjetje ADRIA SERVIS CENTER d. o. o. na trgu nastopa tudi kot generalni uvoznik motorjev priznanih proizvajalcev Bomag, Hatz, Swepac, Lissmac in Energy.  Za vse znamke smo tudi pooblaščeni serviser, s čimer zagotavljamo kvalitetno poprodajno storitev.

BOMAG je vodilno podjetje na področju tehnologije kompaktiranja in proizvajalec strojev za kompaktiranje asfalta.

Podjetje Bopparder Maschinenbau-Gesellschaft mbH je del razvoja zemeljskih del in gradnje avtocest, kar mu daje mesto v razvoju industrijskega sveta. Povsod po svetu, kjer so zgrajene ceste, so življenja ljudi povezana, kar podpira rast svetovnih gospodarstev. V več kot 50 letih je BOMAG z zaporednimi inovacijami in tehničnim znanjem dobesedno "tlakoval pot" napredku.

HATZ je nemški proizvajalec dizelskih motorjev, ustanovljen že v letu 1880.

Danes podjetje deluje v 120 državah, ima več kot 500 servisnih centrov po celem svetu, zaposluje pa več kot 900 ljudi. Paleta motorjev sega vse od enovaljnih z močjo 1,5 kW pa doštiriv aljnih z močjo 62 kW. Motorji so znani po svoji kvaliteti ter dolgi življenjski dobi, za kar je poskrbljeno tudi z zagotavljanjem servisnih storitev - vsi motorji so izdelani z mislijo na uporabnikove zahteve, izpolnjujejo pa tudi najstrožje okoljske normative.

prodaja-swepac-adria-servis

Swepac je Švedski proizvajalec z bogatimi izkušnjami na področju proizvodnje strojev.

Razvoj in proizvodnja in proizvodnja izdelkov temeljita izklučno na Švedskem. Razvoj in oblikovanje izdelkov je z dobro premišljeno funkcionalnostjo, dobro ergonomijo, kakovostjo pri izbiri materialov in upoštevanjem ekološkega cikla in delovnega okolja.

LISSMAC je podjetje, ki se je iz nemškega proizvajalca gradbenih strojev razvilo v mednarodnega sistemskega partnerja.

Podjetje LISSMAC je z razvojem lastne serije strojev za ščetkanje, brušenje in odstranjevanje napak v pločevini povzročilo revolucijo na področju obdelave pločevine in danes sodi med vodilne na trgu v tej panogi. Njihova strojna tehnologija, ki je prejela številne nagrade za inovacije, postavlja merila na področju obdelave pločevine. Edinstvena na trgu je njihova visoko učinkovita obdelava notranjih in zunanjih kontur v enem koraku. Sistemi LISSMAC zagotavljajo visoko učinkovit čas obdelave, ne glede na to, ali gre za odstranjevanje oksidne plasti, odstranjevanje odrezkov ali brušenje. Za svoje stranke avtomatizirajo procese, za doseg najvišje produktivnosti in dobičkonosnosti. Da bi to dosegli, združujejo izkušnje in strokovno znanje iz poslovnih segmentov LISSMAC ter ponujajo integrirane celovite rešitve iz enega vira.

HONDA Power Products

Honda ponuja široko paleto izdelkov, kot so motorji za splošne namene, freze, generatorji, snežne freze, kosilnice, črpalke in izvenkrmni motorji v svojem poslovanju z električnimi izdelki, ki so jih izbrali kupci v več kot 50 državah. V zadnjem času Honda širi svojo domeno tudi z uvajanjem prenosnih baterij in novih storitev za prihodnost.

ENERGY je trgovska znamka podjetja Montebello Vicentino, ki je svetovno znani italijanski proizvajalec elektro agregatov.

Podjetje sestavlja ekipa tehnikov, operaterjev in prodajnega osebja, ki si vsak dan delijo svoje izkušnje in strokovne spretnosti, da pomagajo strankam, oblikujejo in sestavijo visokokakovostne, učinkovite in trajne generatorje električnega toka.

Naši serviserji vam bodo storitev opravili pri nas ali na terenu!

Naši serviserji vam bodo storitev opravili pri nas ali na terenu!

Kdo smo?

kdo-smo-adria-servis
ADRIA SERVIS CENTER d. o. o. je mlado podjetje, ustanovljeno v letu 2017, z namenom zagotavljanja vrhunske storitve tako v delavniških prostorih kot na terenu, vse z enim ciljem – vam kot uporabnikom storitve zagotoviti nemoteno delo in vam olajšati skrb za vaš strojni park.

Zakaj Adria Servis?

Vaše naročilo bo sprejeto in obdelano
na najvišji profesionalni ravni.

Imamo dežurno službo serviserjev, ki vam
bodo storitev opravili pri vas ali v našem
servisu.

Imamo najmodernejše diagnostične naprave
ter zalogo vseh potrebnih rezervnih delov tako
za redne servise kot za večja popravila.

Zagotavljati vrhunsko storitev po konkurenčnih
cenah ter v najkrajšem odzivnem času.

Imamo najmodernejše diagnostične naprave ter zalogo vseh potrebnih rezervnih delov tako za redne servise kot za večja popravila.

Zagotavljati vrhunsko storitev po konkurenčnih cenah ter v najkrajšem odzivnem času.